Suecia - Conil - Concept Architectural WorkShop

Suecia – Conil

With a cautious Client budget, a light touch approach with a modern aesthetic was the ethos Concept AW used for this exciting Extension and Refurbishment project in Conil. With a design aspiration of merging both kitchen and dining room, we furthermore took the advantage of incorporating the courtyard outdoor space. This was achieved by the introduction of large glazed openings allowing connectivity between both indoor and outdoor spaces.

All 3 space will now work together to adhere to our Clients everyday needs with the added intention of being flexible when required while increasing the amount of natural daylight within the rooms.

  • WHAT

    Kitchen & Dining Room Extension & Refurbishment

  • WHERE

    Conil, Spain

  • WHEN

    August 2019

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Suecia - Conil - Concept AW

Loading...