Helicon - UK - Concept Architectural WorkShop

Helicon – UK

This sensitive refurbishment goal was to reinforce the building’s existing unique aesthetic while recalibrating it for the next generation. Furthermore the design team had the task of proposing an atrium sculpture that routed itself in the building iconic curved structural glazing.

  • Comprehensive Refurbishment
  • Contemporary CAT A Aesthetic
  • Increase Receptions Street Presence
  • High quality finishes & cycling facilities
  • Maximise Terraces Views
  • Maximise Value
  • Enhanced Building User Interaction
  • Office BCO specification
  • Achieving BREEAM ‘Excellent’
  • WHAT

    High End Commercial Office

  • WHERE

    London, UK

  • WHEN

    2011-2012

  • CLIENT

    REEF

  • COST

    £7M

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Helicon - UK - Concept AW

Loading...